Напишете ревю
Арктур и Великата книга
Арктур и Великата книгаАрктур и Великата книга
Цена: 12.00 лв.

Автор: Славена Бозовайска

Заглавие: „Арктур и Великата книга”

Година на издаване: 2015

 

Анотация на книгата:

 

Водени от желанието си за едно по-добро и чисто съществуване, главните герои Мария и Таня търсят Великата книга, преживявавайки редица приключения. Чрез художествените описания на авторката се потапяме в прелестите на едни от най-мистериозните кътчета на страната ни – Мадарските скали, Родопите и Рила планина, всяко със своите легенди, тайни и послания.

Скрити зад стила фентъзи, в книгата прозират теми, които днес вълнуват науката за себепознанието, духовното развитие, квантовата физика, както и конспиративните теории за съществуването на елит, управляващ Земята.

Из редовете й читателят си отговаря на редица въпроси, като: Съществуват ли вълшебства, чудеса и паралелни светове? Способни ли сме ние хората, да съградим един по-топъл и обичлив свят? Може ли невидимото да стане видимо? По-силни ли сме от страховете си и как можем да ги преодолеем?

От страниците прозира посланието за безмерната сила на душата и способността на човек сам да твори живота си. Те разказват, че всички ние, като част от Вселенския разум, в същността си сме любов и осъзнали това, сме в състояние да стопим границите на невъзможното в многоизмерното пространство на възможността.

 

„Любовта не признава разстояния, граници, правила, норми… Тя е свободна и обичаща… Даваща, но не искаща. Без очаквания и излишни терзания. Лети из време-пространството и изменя относителните му проекции.”

 

 

 

 

В кошницата
Напишете ревю

* Оценка:

* Вашето име:

* Въведете кода в полето отдолу:

* Вашият коментар:

Note: HTML is not translated!